Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιοι Δημοσιογράφοι: Από την πένα και το μικρόφωνο στο… σταυρό


Όλο και πληθαίνουν οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι που επιλέγουν ναπεράσουν στην απέναντι όχθη και από εκεί που κάλυπταν την προεκλογική δραστηριότητα να γίνουν οι ίδιοι υποψήφιοι και άρα θέμα για ρεπορτάζ. Σε κορυφαίο επίπεδο η

δημοσιογραφία έχει δύο υποψήφιους δημάρχους, τον Κώστα Γκιουλέκα και τον Χρήστο Μάτη, και έναν υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης υποψήφιες με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Γκιουλέκα είναι οι συνάδελφοι Αφροδίτη Χρυσοχόου (ΕΡΤ-3), Ανθή Σαλαγκούδη (ΕΡΤ-3) και Καρολίνα Παππού (Αγγελιοφόρος). Στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη υποψήφια είναι η Άντζελα Πεϊτση (ΕΡΤ-3) ενώ σε αυτό του υποψηφίου δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Χαραλαμπίδη συμμετέχει ο αθλητικογράφος Γιάννης Χατζηιωαννίδης (Μετροσπόρ).

Η Ειρήνη Τσαρούχα (FM100) είναι ήδη εκλεγμένη στη Θέρμη με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Θόδωρου Παπαδόπουλου και είναι ξανά υποψήφια ενώ πληθώρα υποψηφίων στο δήμο Θερμαϊκού.

Οι Νίκος Δημαράς και Σπύρος Κουζινόπουλος είναι υποψήφιοι με τον Απόστολο Οικονομίδη και η Πόπη Αστεριάδου (TV100) με αυτό του Γιάννη Αλεjανδρή.

Η Μαρία Ζαφειρίου (ΕΡΤ-3) είναι υποψήφια με τον Δημήτρη Γαλαμάτη στο δήμο Βόλβης, η Μαρίνα Πελτέκη (102FM) με του Χρήστου Μάτη στο δήμο Θεσσαλονίκης και η Σταυρούλα Πουλημενη με του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη στο δήμο Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου